COVID-19 UPDATE:
*We will be opening again on March 3rd
*You can already book your appointment here.
 

Bruidsjurken met lange mouwen, in alle stijlen.

Glitter bruidsjurken met lange mouwen

Bruidsjurken met lange mouwen, in alle stijlen.

Hoe strapless jurken de bruidsmode industrie een aantal jaar geleden domineerde, hebben de bruidsjurken met lange mouwen deze positie overgenomen. Lange mouwen kan je vinden in allerlei verschillende stijlen binnen de bruidsmode. Lees hieronder meer over, met voorbeelden uit onze eigen collectie. Maar eerst de voordelen van lange mouwen!

Voordelen lange mouwen

Lange mouwen geven over het algemeen extra warmte, dus superhandig als je gaat trouwen in de lente, herfst of winter. Veel trouwjurken met lange mouwen worden ook gemaakt van doorschijnende stoffen voor luchtigheid. Zo kan je toch lange mouwen dragen in de zomer!

Lange mouwen geven ook extra lengte aan je schouders. Ben je een bruid met smalle schouders, dan zijn lange mouwen een mooie manier om ze langer te laten lijken. Een extra voordeel is dat het langer maken van je schouders er automatisch voor zorgt dat je sneller een hour shape silhouet krijgt.

Minimalistische bruidsjurken

Zachte stoffen, fitted silhouetten en super elegant. Minimalistische trouwjurken are taking over en we zien ze steeds meer lange mouwen. De lange mouwen maken van simpele trouwjurken statement pieces. En wij hebben er ook een aantal in de collectie!

De Alchemist van Marquise bridal & de Scarlett van Vagabond bridal.

Minimalistische bruidsjurken met lange mouwen

Romantische bruidsjurken

Lace, lace, lace! Kanten stoffen geven trouwjurken een romantische uitstraling. Maar ook zachte stoffen en kleuren zoals off-white en blush.  Combineer je dit met lange mouwen, dan krijg je een extra dreamy & whimsical look!

La Rosala van J’Andreatta & de Monica van Vered Vaknin Bridal

Romantische bruidsjurken met lange mouwen

Bohemian bruidsjurken

Bohemian trouwjurk zijn jurken met statement kanten stoffen, unieke details en flowy silhouetten. De lange mouwen geven bohemian trouwjurken just a little extra touch.

Zoals de Elena van Vered Vaknin Bridal & de Virgina van Vagabond Bridal

Bohemian bruidsjurken met lange mouwen

Glitter trouwjurken

Glitter trouwjurken zijn heel glamoureus, sparkly en dazzling. Ze zijn perfect voor Great Gatsby themed bruiloften, maar ook voor bruiden die houden van a touch of sparkle! De lange glitter mouwen geven de jurken een extra boost waarmee je de show steelt.

Cafe de Flore van J’Andreatta & de Lilac van Vered Vaknin Bridal

Glitter bruidsjurken met lange mouwen

Korte trouwjurken

En om niet te vergeten, de korte trouwjurken! Perfect voor het trouwen voor de wet, je receptie of je bridal party!

De Lily & Nolah jurken van Meryl Suissa

Korte bruidsjurken met lange mouwen

Op onze site hebben we nog meer jurken met lange mouwen, neem een kijkje in onze gehele collectie via deze link: https://keepitsfindbridal.nl/collection/entire-collection/, ook de prijzen van de jurken staan hierop zodat je alle informatie hebt!

We zien je graag in onze showroom!

Geen reactie's

Geef een reactie